22 Nisan 2015 Çarşamba

Açıklamalar

Çalışma alanları; resim, heykel, seramik ve grafik olarak belirlenen etkinlikte Türkiye’den davet edilecek usta-sanatçılarla birlikte YDÜ-GSTF öğretim elemanları da görev alacaktır. AKADEMİADA’da yurtdışı ve KKTC’deki üniversitelerin ilgili fakültelerinden katılacak öğrencilerin YDÜ-GSTF'de buluşması ve birlikte sanat üretmeleri hedeflenmektedir.
Katılımcı sayısı atölye kontenjanları ile sınırlı tutulacaktır.

Etkinliğe katılım ücreti:
YDÜ öğrencileri ve mezunları için 150 TL.
Diğer katılımcılar için 250 TL dir. 

Ücretlerini yatırdıklarını gösteren belgenin dijital kopyasını (taranmış ya da fotoğraf) mail aracılığı ile gönderen ve başvuru formunu dolduran katılımcıların başvuruları kesinleşmiş olacaktır. Herhangi bir nedenle katılamayacak öğrencilerin yatırdıkları ücret geri ödenmeyecektir. Katılımcılar, atölyelerde kullanmak üzere taşınabilir özel araç ve gereçlerini beraberlerinde getirebilirler.

ETKİNLİK TARİHİ VE YERİ
AKADEMİADA 6. Uluslararası Sanat Akademisi 11 Mayıs – 18 Mayıs 2015 tarihleri arasında KKTC’nin Başkenti Lefkoşa’daki Yakın Doğu Üniversitesi kampüsünde gerçekleştirilecektir.

ULAŞIM VE KONAKLAMA
AKADEMİADA’ya KKTC dışından katılacak olanların ulaşım giderleri katılımcılara aittir. Bu katılımcıların 10 Mayıs 2015 tarihinde geliş, 19 Mayıs 2015 tarihinde ise dönüş yapmaları beklenmektedir. KKTC’deki konaklama, yemek ve toplu geziler YDÜ tarafından karşılanacaktır. 

ETKİNLİK TAKVİMİ
07 Mayıs 2015  : Başvuruların değerlendirildikten sonra geri-bildirimi.
11 Mayıs 2015  : Atölye çalışmalarının başlaması (09.00)
18 Mayıs 2015  : Katılımcı belgelerinin dağıtımı, sergi açılış töreni (10.00)

18-28 Mayıs 2015     : Sergileme.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder